Selecteer een pagina

– Voor een behandeling geldt een leeftijd van 18 jaar. Vanaf 16 jaar met toestemming van ouder.

– Ik werk uitsluitend op afspraak en betalingen dienen direct contant of via Tikkie te worden voldaan. Bij te laat komen heeft u de kans dat de behandeling niet geheel uitgevoerd kan worden(nail-art).Als u meer dan vijftien minuten te laat bent ben ik genoodzaakt een nieuwe afspraak te maken zodat er voldoende tijd is voor een correcte behandeling. Tevens zal 50% van de behandeling in rekening worden gebracht voor de reeds gereserveerde tijd. 

– Afspraken kunnen uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos worden geannuleerd of verzet. Indien u niet tijdig annuleert of verzet, zal 50% van de behandeling in rekening worden gebracht voor de reeds gereserveerde tijd.

– Indien u zwanger bent en/of bepaalde medicatie gebruikt kan dat lifting veroorzaken. Ik vraag u dan ook indien hier sprake van is mij hiervan op de hoogte te stellen.

 -Roken, eten en huisdieren zijn niet toegestaan.

– Geen kinderen mee naar de salon, Ik heb tenslotte u beide handen nodig en de behandeling duurt langere tijd in een ruimte waar ook met chemische stoffen wordt gewerkt.

-Bij een schimmelnagel wordt er geen enkele behandeling uitgevoerd. 

-Heeft u gezondheidsproblemen denkend aan reuma of diabetes dan hoor ik dit graag voordat u een afspraak maakt. Zodat ik hier rekening mee kan houden en de juiste tijd voor u kan inplannen. 

 -Voor Teennagels geldt: Ik ben geen Pedicure en kan mezelf alleen richten op de nagels. Eelt & Likdoorns verwijderen zal ik dan ook niet doen. Bij constatering van een afwijking zal ik u doorverwijzen naar een Pedicure/Huisarts.

– Vanwege Covid-19 zijn er extra punten waar rekening mee gehouden dient te worden deze staan beschreven onder het aparte tabblad en komen boven op deze standaard regels. 

– Kom je van een andere stylist voor een refill kunnen er extra kosten worden berekend.